Adres:
Steenovenweg 7b
5708 HN Helmond
   Tel.: 0492-474025
Fax: 0492-474723
info@vandeursen-diamant.com
Navigeer naar:

Ons team:

Ons team staat dagelijks voor u klaar om te informeren en te adviseren.
U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0492-474025 of via info@vandeursen-diamant.com.

1555847336814 WIM_0041 WIM_0017
PAUL ROS PIETER VAN DEURSEN CHANTAL ROOS
Eigenaar/Verkoop Oprichter/Technisch adviseur/Verkoop   Bedrijfsleidster/Administratie
Tel: 06-53330922                            Tel: 06-20604804 Tel.: 06-51891353
paul@vandeursen-diamant.com pieter@vandeursen-diamant.com     

chantal@vandeursen-diamant.com
info@vandeursen-diamant.com    

     
 WIM_0029    
RIAN VAN NULAND    
Administratie    
Tel: 0492-474025    
rian@vandeursen-diamant.com    
Uit de media:

Onze primaire doelstelling is onze klanten – aannemers, installateurs, klusbedrijven, wegenbouwers, betonboor-, natuursteen- en tegelzetbedrijven – kwalitatief hoogwaardige producten te leveren, die hen in staat stellen om nog efficiënter te werken en nog beter werk af te leveren. Dat is echter niet onze enige doelstelling. We willen onze klanten ook effectieve oplossingen bieden voor de praktische problemen die zij in hun werk tegenkomen. Aan het woord is Pieter van Deursen, voormalig directeur van Van Deursen Diamanttechnieken in Helmond. Van Deursen Diamanttechnieken levert een indrukwekkend programma gereedschappen, apparaten en machines, met name diamanttechnische producten, voor de bouw en aanverwante sectoren. Dit programma bevat ook vele unieke producten, die Pieter van Deursen zelf ontwikkeld heeft op grond van eigen praktijkervaring en in antwoord op vragen vanuit de markt.

WIM_0051      

Uniek programma 

Dankzij zijn grote expertise wist Pieter van Deursen in korte tijd een leveringsprogramma samen te stellen dat niet alleen qua omvang en diepgang, maar ook wat de prijs/kwaliteitverhouding betreft, zonder meer uniek genoemd kan worden. “Ik heb in de afgelopen twintig jaar een uitgebreid relatienetwerk opgebouwd”, legt hij uit. “Ik heb contacten in de hele wereld en ik weet dus precies waar je wat het beste kunt inkopen.” Dankzij dit wereldwijde netwerk heeft Van Deursen Diamanttechnieken vaak ook als eerste de nieuwste producten in huis, veelal op exclusiviteitbasis.

Innovatieve oplossingen 

Van Deursen Diamanttechnieken doet echter meer dan gereedschappen, apparaten en machines verkopen. Het innovatieve bedrijf ontwikkelt ook zelf producten in antwoord op vragen vanuit de markt. “Ik ken de branche van binnenuit”, vertelt Pieter van Deursen, “en ik weet dus welke problemen mijn klanten in de praktijk tegenkomen. Ik heb mij tot taak gesteld om deze problemen voor hen op te lossen.”

Betrokken partner

Door al deze kwaliteiten heeft Van Deursen Diamanttechnieken in korte tijd naam gemaakt in de bouwbranche. Het actieve bedrijf heeft inmiddels een groot aantal vaste klanten, niet alleen in Nederland, maar ook in diverse andere Europese landen. Al deze klanten komen naar Helmond, omdat ze weten dat ze hier producten kunnen krijgen die ze nergens anders kunnen vinden. Ze weten ook dat ze in Pieter van Deursen een zeer deskundige partner vinden die hen graag met raad en daad terzijde staat. Bovendien staat hij altijd voor zijn klanten klaar. “Ik ben heel zuinig op mijn klanten”, beaamt hij. “Zij zijn immers mijn beste reclame. Wij krijgen nieuwe klanten vooral via bestaande klanten die tevreden over ons zijn en dat aan hun collega´s vertellen. Dat wil ik graag zo houden.”